Novela zákona o správe daní a poplatkov - Beňová, Marcela
Novela č. 114/2003 Z.z. zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov nadobúda účinnosť 1. mája 2003. Rieši po novom lehoty na vykonanie daňovej kontroly, možnosť predĺženia lehoty, odhad daňovej povinnosti, ako aj majetkové priznania.