Akcionári burzy si nadelili dividendy - Kyselý, Ľubor
Hospodárenie Burzy cenných papierov v Bratislave (BCPB) v r. 2002 - čistý zisk. Akcionári burzy si na valnom zhromaždení v apríli 2003 rozdelili na dividendy vlaňajší zisk, ale aj disponibilný zisk z predchádzajúcich rokov. Od júla nebude BCPB jediným organizátoron trhu cenných papierov. Investori budú môcť využívať aj tzv. trh OTC (over the counter-cez priečinok) a obchodovať medzi sebou s akciami či dlhopismi aj cez priečinky centrálneho depozitára. Možnosť medzinárodného spojenia BCPB.