Načasování vstupu do eurozóny: empirická analýza - Barrell, Ray
Empirická analýza dvoch dôležitých rozhodnutí krajín pristupujúcich k Európskej únii: načasovanie vstupu do eurozóny a voľba kurzového režimu pre medziobdobie po rozšírení EÚ v roku 2004 a pred vstupom do eurozóny. Vývoj v troch pristupujúcich krajinách - Česku, Poľsku a Maďarsku.