<The> Monetary model of exchange rate under high inflation <the> case of the Turkish lira/US dollar - Civcir, Irfan
Monetárny model menového kurzu tureckej líry a amerického dolára. Vzťah medzi menovým kurzom, menovými pravidlami a relatívnymi cenami.