Zamestnávanie poberateľov starobných dôchodkov - Strýčková, Jolana
Starobný dôchodok a : pracovná zmluva, dohoda o vykonaní práce, dohoda o pracovnej činnosti. Rozdiel medzi dohodou o vykonaní práce a dohodou o pracovnej činnosti.