Koľko stojí brána do internetu - Onuferová, Marianna
Možnosti a spôsoby pripojenia na internet - klasické pripojenie, ISDN, technológia ADSL, mikrovlnné, káblové a cez mobil. Poplatky za rôzne druhy pripojenia.