Poľnohospodárska výroba na zičiovských panstvách v Komárňanskej stolici v 18. a na začiatku 19. storočia - Vráblová, Zdenka
Výnosy živočíšnej a rastlinnej výroby na území Komárňanskej stolice v 18. a na začiatku 19. storočia. Rozvoj vodnej dopravy a oživenie obchodu s poľnohospodárskymi produktmi a vznik nových trhových stredísk.