Integrácia Slovenskej republiky do európskeho výskumného priestoru potrebujeme zvýšiť naše investície - Fronc, Martin
Potreba výraznejšej finančnej podpory vedy, ale aj medzinárodnej spolupráce, ktorá by mala prispieť k všestrannej prosperite spoločnosti. Medzinárodná spolupráca. Slovensko výrazne zaostáva v priamej ako aj nepriamej podpore výskumu. Dvojstranná spolupráca.