Príležitosť riešiť kľúčové problémy
Zo správy Svetovej banky poskytujúcej prehľad o rozvojovej politike Slovenska. Výzva a ciele. Kritické problémy. Zisky individuálne hospodáriacich fariem. Reštrukturalizácia v sektore energetiky.