Minister zahraničných vecí USA Colin L. Powell pred Bezpečnostnou radou OSN
Nesmieme sa poddávať tomu, čo nás čaká. Smrteľná kombinácia (terorizmus a jedy). Pohŕdanie ľudským životom. Irak nevyužil poslednú šancu.