Falešný slib stability - Stiglitz, Joseph E.
Úvahy J.Stiglitza o negatívnom dopade strnulej fiškálnej politiky. Inflácia v postkomunistických tranformujúcich sa ekonomikách. Nevyhnutmosť úsilia o automatické ekonomické stabilizátory. Fungovanie hospodárstva pri plnej zamestnanosti a fiškálny deficit. Nevyhnutnosť nanovo definovať Pakt stability.