Sivej ekonomike sa darí a prosperuje - Tytykalová, Halka
Odhady štatistikov o ročných obratoch zrealizovaných v tzv. neevidovanej ekonomike (narkotiká, krádeže tovarov, nelegálny dovoz, prostitúcia) v SR za r. 1996 - 2001. Tri motívy nelegálnych aktivít.