Národný úrad práce pripomienkuje návrh zákona - Moravčíková, Marta
Pripomienky Národného úradu práce (NÚP) ku návrhu nového zákona o sociálnom poistení, ktorý mení doterajšie ciele a úlohy Sociálnej poisťovne (SP). Úprava výplaty dávok v nezamestnanosti. Nezamestnanosť a podpora v nezamestnanosti. Postavenie inštitúcií stanovených zo zákona.