Cigaretka na dva ťahy - Lesná, Ľuba
Pestovanie marihuany - botanický koníček. Marihuana a jej účinky na ľudský organizmus. Legislatíva o prechovávaní drog v Európe a na Slovensku. Pohľad sudcu na niektoré prípady prechovávania marihuany u nás.