Zákon Č. .../2003 Z.z. z 23. apríla 2003, ...
Zákon Č. .../2003 Z.z. z 23. apríla 2003, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Slovenskej národnej rady Č. 310/1992 Zb. o stavebnom sporení v znení neskorších predpisov a zákon Č. 483/2001 Z.z. o bankách a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov + Dôvodová správa. Zákon je uvedený v znení schválenom v NR SR ešte pred jeho zverejnením v Zbierke zákonov.