Komentár k poslednej novele Zákona o dani z pridanej hodnoty - Zuziková, Alena
Zákon z 9. apríla 2003, ktorým sa mení a dopĺňa Zákon NR SR Č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Komentár k poslednej novele.