Zákon Národnej rady slovenskej republiky Č. 289/1995 Z.z. ...
Zákon Národnej rady Slovenskej republiky Č. 289/1995 Z.z. zo 17. novembra 1995 o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších zákonov a Zákona Č. .../2003 Z.z.