Je slovenská podniková sféra v priemysle pripravená na vstup do Európskej únie? - Sršňová, Jana
Vstup slovenskej podnikovej sféry na spoločný trh EÚ. Adaptácia na spoločný trh EÚ je permanentným procesom. Potreba vytvárania priaznivejšieho prostredia pre podnikanie - zvýšenie konkurencie, kontrola podpory trhu, priame a nepriame dane, štandardizácia kvality, atď. Orientácia jednotlivých priemyselných odvetví na EÚ.