Povinnosť používať elektronické registračné pokladnice pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb je stále aktuálna
Kto je povinný používať elektronickú registračnú pokladnicu /ERP/, čo je úhrada v hotovosti, porucha ERP, pokuty za nesplnenie povinností vyplývajúcich z vyhlášky Č. 55/1994 Z.z. v znení neskorších predpisov.