Vývoj plodnosti v Európe a na Slovensku po roku 1950 - Lukáčová, Martina
Vývoj plodnosti v Európe a na Slovensku po roku 1950. Podiel detí narodených mimo manželstva v jednotlivých krajinách Európy. Priemerný vek žien pri prvom pôrode. Plodnosť a sobášnosť v SR. Živonarodení podľa poradia v SR.