Nové prognózy populačného vývoja Slovenskej republiky do roku 2025 - Tirpák, Michal
Pohľad na demografický vývoj na Slovensku v deväťdesiatich rokoch. Očakávaný vývoj plodnosti a úmrtnosti v SR. Očakávaný vývoj migrácie na Slovensku. Základné výsledky prognózy - vývoj vekového zloženia obyvateľstva a vývoj celkového počtu obyvateľstva v SR do roku 2025.