Dĺžka a modely pracovného času - Odlerová, Jana
Štatistické zisťovanie dĺžky a modelov pracovného času na Slovensku, ktoré pokrývalo 5 tematických okruhov: typ pracovnej zmluvy alebo dohody, rozvrhnutie pracovného času, práca na zmeny, práca nadčas a práca na zavolanie.