Zákon Č. .../2003 z 23. apríla 2003 ...
Zákon Č. .../2003 Z.z. z 23. apríla 2003, ktorým sa mení a dopĺňa Zákon Č. 566/2001 Z.z. o cenných papieroch a investičných službách a o zmene a doplnení niektorých zákonov (Zákon o cenných papieroch) v znení neskorších predpisov + Dôvodová správa k novele zákona.