Frekvencia uvalených embárg sa výrazne zvýšila - Zverková, Soňa
Dopad hospodárskych sankcií zahraničnej politiky USA na samotnú americkú ekonomiku. Zainteresované krajiny (počet uvalených sankcií) - cieľové regióny. Vplyv na mzdy a pracovné miesta v USA. Sankcie ako bumerang - krátky pohľad do histórie uvaľovania sankcií USA.