Nejasnosti okolo uplatňovania nadmerného odpočtu pri obstaraní HIM platiteľom DPH - Borodovčák, Michal
Možnosti uplatnenia nadmerného odpočtu DPH podľa nového zákona č. 511/2002 Z.z. platného od 1.1. 2003. Ako postupovať pri nákupe hmotného alebo nehmotného investičného majetku.