Súhrn zmien v základných daňových predpisoch k 1.1.2003 - Dobšovič, Dušan
Pokračovanie z predchádzajúceho čísla o zmenách pri dani z pridanej hodnoty, platných od 1.1.2003. Zmeny v definovaní zdaniteľného plnenia a v niektorých pojmoch. Uplatnenie dane na vstupe u novozaregistrovaného platiteľa DPH. Zmeny v sadzbách dane. Vznik daňovej povinnosti. Odpočítanie dane. Odpočítanie dane koeficientom. Pokračovanie v ďalšom čísle.