Konateľ v spoločnosti s ručením obmedzeným - Mintál, Ján
Kto môže byť konateľom s.r.o. Obmedzenie konateľského oprávnenia Obchodným zákonníkom. Práva a povinnosti konateľa s.r.o. Konateľ s.r.o. a zodpovednosť za škodu. Konateľ a vstup s.r.o. do likvidácie alebo do konkurzu. Konateľ a jeho zmluvný vzťah s s.r.o. pri výkone funkcie. Príklad. Odmena za výkon funkcie konateľa v s.r.o. Ukončenie funkcie konateľa.