Sectoral productivity and real exchange rate appreciation: Much ado about nothing? - Flek, Vladislav
Odhad zmien relatívnych cien pochádzajúcich z kolísania (fluktuácie) odvetvovej produktivity, vo vybraných národných ekonomikách. Vplyv vývoja odvetvovej produktivity na relatívne ceny v krajinách Európskej únie a ČR.