Zvolávanie a rozhodovanie valného zhromaždenia v spoločnosti s ručením obmedzeným a v akciovej spoločnosti - Vajdová, Iveta
Valné zhromaždenie v spoločnosti s ručením obmedzeným a v akciovej spoločnosti - účasť, zvolávanie, pozvánka, uznášaniaschopnosť, rozhodovanie mimo valného zhromaždenia. Účtovná závierka, výročná správa a zverejňovanie údajov.