Podpora je rozdrobená do veľkého počtu programov - Růžičková, Marta
Správa o podporných finančných programoch pre malé a stredné podnikanie. Poskytnuté úvery v podpornom úverovom programe podľa jednotlivých krajov SR. Poskytnuté mikropôžičky podľa regionálnych poradenských a informačných centier. Podporné programy podľa formy pomoci.