Výpočet reálných hodnot forwardů a opcí [1] - Jílek, Josef
Stanovenie reálnej hodnoty forwardov a opcií v účtovnej jednotke. Reálna a trhová hodnota podľa IAS 32. Rozdelenie derivátov podľa druhu a kategórie. Návrh novely IAS 39. Vstupné údaje pre stanovenie reálnej hodnoty derivátov. Kúpená dohoda o forwardovej úrokovej miere. Pokračovanie v budúcom čísle.