Slovensko na ceste za eurom - Kohútiková, Elena
Menová únia - záverečná fáza ekonomického integračného procesu. Výhody a nevýhody vstupu do eurozóny. Programový a časový aspekt vstupu do Európskej menovej únie (EMÚ). Skúsenosti členov EMÚ z prístupového procesu.