Tripartitní sociální dialog o důchodové reformě - Pavlík, Petr
O pripravovanej dôchodkovej reforme v Čechách. Problémy súčasného systému. Predpokladané zmeny v starobných a v nestarobných dôchodkoch. Ciele a postupy dôchodkovej reformy. Rozvoj dôchodkových doplnkových systémov.