Vzdelávanie národnostných menšín - Kluvanec, Daniel
Príprava odborníkov maďarskej, rómskej a nemeckej menšiny na Univerzite Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre. Súčasná a budúca koncepcia prípravy pedagógov a odborníkov minorít. Návrh dlhodobého zámeru rozvoja fakulty - 1. vo vzdelávacej oblasti, 2. vo vedeckovýskumnej oblasti.