Vášeň z hry a peňazí - Šporer, Peter
Stav kasín a hazardných hier na Slovensku. Zákon o lotériách a druhy hier. Kontrola kasín a hazardných hier. Sme národom tipujúcich. Psychológia hazardných hráčov. Najväčšie a najznámejšie kasína sveta.