Transformácia - dobrá správa pre podnikateľov - Garajová, Ľudmila
Nový zákon o bankách ukladá štátnym peňažným ústavom povinnosť uskutočniť svoju transformáciu na akciové spoločnosti. Transformácia Slovenskej záručnej a rozvojovej banky zo štátneho peňažného ústavu na akciovú spoločnosť s účinnosťou od 1.10.2002.