Nevyhnutnosť zmeny klasifikácie stavebnej produkcie pre úlohy stavebníctva súčasnosti a budúcnosti - Novotný, Anton
O potrebných zmenách v klasifikácii stavebnej produkcie na základe konzultácie na sekretariáte ICIS (Medzinárodná organizácia pre stavebné informácie). Charakteristika nového triednika stavebnej produkcie (stavebných prác).