Technicko-ekonomické ukazovatele, tvorba a využívanie - Púchovský, Branislav
Posúdenie technicko-ekonomickej úrovne stavieb na základe technicko-ekonomických ukazovateľov. Vnútorná štruktúra ukazovateľov. Aktualizácia ukazovateľov.