Marketingová logistika a distribučné stratégie - Jedlička, Milan
Zintenzívnenie využívania marketingovej logistiky v podnikoch. Distribučná stratégia a jej tvorba. Stanovenie distribučných cieľov. Určenie: distribučných foriem a prostriedkov, distribučnej cesty, distribučného kanála, distribučného servisu. Prijatie distribučnej stratégie.