Opatrenie MF SR z 31. marca 2003, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o usporiadaní, označovaní a obsahovom vymedzení položiek individuálnej účtovnej závierky a rozsahu údajov určených z individuálnej účtovnej závierky na zverejnenie pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva
Opatrenie MF SR č. 50 z 31. marca 2003 o usporiadaní, označovaní a obsahovom vymedzení položiek individuálnej účtovnej závierky pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva. Vzory tlačív pre Súvahu a Výkaz ziskov a strát. Označovanie jednotlivých položiek a ich obsah.