Dohovor medzinárodnej organizácie práce o nočnej práci č. 171 z roku 1990
Úplne a pôvodné znenie Dohovoru Medzinárodnej organizácie práce o nočnej práci, ktorý pre Slovenskú republiku nadobudol platnosť 11. februára 2003. Definovanie pojmu nočná práca, nočný pracovník podľa tohto dohovoru.