Fakty vyvracajú negatívne hodnotenia slovenského lesníctva - Greguš, Ctibor
Súčasný stav a doterajší vývoj lesov a ich obhospodarovania na Slovensku. Kategórie lesov. Lesnatosť. Zastúpenie drevín. Hospodárske spôsoby. Veková štruktúra lesov. Ťažbové etáty (výška výnosovej ťažby na jeden rok) v r. 1920 - 2000.