Vzory správania a motivácia zahraničných investorov - Knapik, Peter
Obsahové vymedzenie priamej investície. Typológia investícií. Vzory správania sa zahraničných investorov. Vplyvy na ekonomiku poskytujúcu a na ekonomiku prijímajúcu PZI. Faktory odrádzajúce investorov. Trendy v tokoch PZI a ich využitie v prospech tranzitívnych ekonomík.