Žena v obchode 2003 - Hinková-Dibarborová, Andrea
Výsledky prieskumu o nákupnom procese žien - najdôležitejších zákazníkoch. Kde ženy nakupujú najčastejšie. V ktorom čase nakupujú najčastejšie. Frekvencia nakupovania žien v zahraničí.