Analýza chudoby s využitím logistickej regresie - Pažitná, Mária
Objasnenie princípu logistického modelu. Informácia o dátovom súbore, ktorý sa využíva na analýzu chudoby na Slovensku. Metódy definovania chudoby podľa INSEE. Aplikácia logistického modelu pri analýze chudoby.