Teória racionálnych očakávaní a problémy jej ekonometrickej formulácie - Husár, Jaroslav
Inflačné očakávania a Phillipsova krivka. Racionálne očakávania a niektoré ekonometrické implikácie. Testovanie hypotézy racionálnych očakávaní. Priamy test racionálnych očakávaní. Ekonometrický model a teória očakávaní.