Hypotekárne bankovníctvo v Nemecku - Horvátová, Eva, 1958-
Princípy nemeckého hypotekárneho bankovníctva. Systém záložných listov v nemeckom hypotekárnom bankovníctve. Jumbo a Global záložné listy. Štruktúrované záložné listy. Charakteristika hypotekárnych a komunálnych úverov v Nemecku.