Sociálno-ekonomický rozvoj a inštitucionálny mechanizmus v regiónoch Slovenska (Na príklade okresov) - Ivaničková, Alžbeta
Všeobecné predpoklady formovania inštitucionálnej štruktúry. Inštitucionálne usporiadane podnecujúce reštrukturalizáciu ekonomiky v regiónoch.