Organizačné aspekty logistického systému podniku - Dupaľ, Andrej
Organizačná podpora logistického manažmentu podniku. Funkčné členenie realizácie logistiky. Kritériá a funkčný rozsah logistickej organizácie. Lineárno-štábna organizácia. Divízne organizačné usporiadanie. Maticová štruktúra a ďalšie novšie možnosti organizačného usporiadania.