Štruktúrna politika ako významný fenomén ekonomického rozvoja a stability ekonomiky - Melišek, František
Interdependencia a diferenciácia stabilizačnej a štruktúrnej politiky. Východiská a orientácia štruktúrnej politiky pri realizácii ekonomického rozvoja. Predpoklady a opatrenia pre fungovanie štruktúrnej politiky v národnom hospodárstve.